Ventilatie

Diensten > Ventilatie

KVD PROJECTS

Ventilatie

Bij balansventilatie of systeem D zijn de luchtstromen volledig mechanisch gestuurd en wordt er continu evenveel verse lucht aangevoerd als vervuilde lucht afgevoerd, vandaar balansventilatie.

De meerwaarde van systeem D schuilt in de warmterecuperatie. Via de ingebouwde warmtewisselaar wordt de warmte-energie van de afvoerlucht uit de natte ruimtes gerecupereerd en overgedragen op de verse aanvoerlucht naar de droge ruimtes. De voorverwarmde aanvoerlucht zorgt voor een comfortabel binnenklimaat en een flinke besparing op de energiefactuur. Het hart van de balansventilatie-unit is de warmtewisselaar. Deze gebruikt de warmte van de warme afvoerlucht uit de natte ruimtes om de aanvoerlucht op te warmen. Zo voorkomt men warmteverliezen en koude luchtstromen.

onze realisaties

Hoe gaan we te werk?

Hebt u een project of wilt u samenwerken met ons? Dan adviezeren wij u maar al te graag in de nieuwste technieken om uw project zo goed mogelijk af te werken.

Eenmaal we uw project zorgvuldig hebben onderzocht, gaan we aan de slag!.

Wij leveren een uitstekende dienst na verkoop. Zelfs na het succesvol afhandelen van uw project staan wij u maar al te graag bij.

Veels gestelde vragen:

Wat betreft het herstellen van de geïnstalleerde systemen?

Werkt uw ventilatiesysteem niet meer naar behoren? Wacht niet en contacteer ons zo snel mogelijk. Wij zijn steeds bereikbaar voor dringende problemen Uitgevoerd door gekwalificeerde vakmannen Ook voor niet-klanten

Wat bedoelt u met advies op maat?

Neem contact op met ons voor wat extra informatie of een vrijblijvende offerte. Afspraak ter plaatse, Analyse van de situatie en overlopen van de mogelijkheden, Bespreking aanbod toestellen In functie van de technische, esthetische en budgettaire wensen.