Plaatsen monoblockairco

Diensten > Plaatsen monoblokairco

KVD PROJECTS

Plaatsen Monoblockairco

Er zijn verschillende airconditioningsystemen  die allemaal hun specifieke eigenschappen hebben. Een monoblock airco systeem is een installatie waarbij geen buitenunit is. Dit toestel kan vast of verplaatsbaar zijn.

U kan kiezen voor de vaste monoblock airco. Dit is een vaste airco zonder buitenunit. Deze airco is er in veel verschillende soorten. Bij een split systeem wordt er een buitenunit aan het gebouw gehangen. Bij een monoblock airco zitten alle onderdelen in de binnenunit.
Wel moet je bij een monoblock airco rekening houden met het feit dat er twee roosters aan de buitenkant van de ruimte worden geplaatst. Deze roosters zijn bedoeld voor de aan- en afvoer van de lucht. 

Onze realisaties

Hoe gaan we te werk?

Hebt u een project of wilt u samenwerken met ons? Dan adviezeren wij u maar al te graag in de nieuwste technieken om uw project zo goed mogelijk af te werken.

Eenmaal we uw project zorgvuldig hebben onderzocht, gaan we aan de slag!.

Wij leveren een uitstekende dienst na verkoop. Zelfs na het succesvol afhandelen van uw project staan wij u maar al te graag bij.

Veels gestelde vragen:

Wat betreft het herstellen van de geïnstalleerde systemen?

Werkt uw ventilatiesysteem niet meer naar behoren? Wacht niet en contacteer ons zo snel mogelijk. Wij zijn steeds bereikbaar voor dringende problemen Uitgevoerd door gekwalificeerde vakmannen Ook voor niet-klanten

Wat bedoelt u met advies op maat?

Neem contact op met ons voor wat extra informatie of een vrijblijvende offerte. Afspraak ter plaatse, Analyse van de situatie en overlopen van de mogelijkheden, Bespreking aanbod toestellen In functie van de technische, esthetische en budgettaire wensen.