Over ons

KVD Projects installeert een selectie aan merken, die er vooral toe leiden dat wij onze (na) service zo goed als mogelijk kunnen garanderen van kwaliteit en know how.

Wie ben ik?

Al 10 jaar werk ik in de ventilatie- en koeltechnieken. Na 7 jaar ervaring in huishoudelijke ventilatie, heb ik de stap gezet naar mijn eigen onderneming.

Waarom ?

Het persoonlijk contact met de klant draag ik hoog in het vaandel, een offerte, een oplossing, samen naar iets toewerken voor de klant op maat, afspraken nakomen, de nodige uitleg en tijd maken voor de klant, dit is voor mij heel belangrijk om dan achteraf een propere en tot in de puntjes afgeregelde installatie af te geven .

Een tevreden klant , dat is mijn einddoel waar ik naar streef.

Ventilatie was vroeger iets dat een loodgieter, of elektricien eventjes vlug meenam, nu is dit intussen al geëvolueerd naar een eigen “stiel” met de nodige kennis !

Met de nodige knowhow , passie , verzorg ik de ventilatie in residentiële woningen, kantoren , restaurants , fitnessruimte, winkel , … zelfs een gewone badkamerventilator , de klant vraagt, ik draai…

Boringen neem ik er zelf ook bij tot Diameter 260 .

Onze troeven

De klant heeft steeds 1 aanspreekpunt waarbij men kan rekenen op de gepaste know how om diens situatie tot in de puntjes op te lossen. KVD Projects is uigerust met toestellen van de hoogste kwaliteit. De klant kan steeds rekenen op een nette werkplaats na de installatie.

Opgericht in

KVD Projects werd opgericht door Kevin Vandamme in 2021. 

Succesvol afgehandelde projecten

Wij kunnen trosts melden dat we reeds 31 succesvolle projecten hebben afgerond!

Specialisatiedomeinen

KVD Projects specialiseert zich in domeinen namelijk: Diamantboringen, ventilatiesystemen en monoblockaircos.