Diamantboringen

Diensten > Diamantboringen

KVD PROJECTS

Diamantboringen

Bij de renovatie van uw sanitair, verwarming of elektriciteit kan het zijn dat er nieuwe leidingen getrokken moeten worden. Stel dat u een nieuwe ventilatie of airco laat installeren, ook dan moeten er gaten geboord worden. Diamantboringen zijn ook nodig als u gaten in uw wand en/of vloer wilt realiseren om bijvoorbeeld de afvoer van uw nieuwe toilet te laten plaatsen.

Dankzij onze technische kennis en jarenlange ervaring garanderen wij snel en proper werk dat tot op de millimeter nauwkeurig uitgevoerd wordt.

Nog tijdens de ruwbouw kan er begonnen worden met de boringen, dit om plaats te voorzien voor leidingen, kokers, verlichting, afvoeren, buizen, spuwers, …

Waarom boren in beton?

  • verlichting: inbouwspots worden geïntegreerd middels diamantboringen
  • ventilatie & airco: als u een airco- of ventilatiesysteem installeert, kan u dankzij een diamantboringen de koker naar buiten leiden.
  • elektriciteit: als u elektriciteit in uw huis wil doortrekken naar een andere kamer of verdiep, dan kan dat via diamantboringen.
  • leidingen als u sanitaire leidingen wil doorvoeren, kan dat door middel van diamantboringen.

Hoe gaan we te werk?

Hebt u een project of wilt u samenwerken met ons? Dan adviezeren wij u maar al te graag in de nieuwste technieken om uw project zo goed mogelijk af te werken.

Eenmaal we uw project zorgvuldig hebben onderzocht, gaan we aan de slag!.

Wij leveren een uitstekende dienst na verkoop. Zelfs na het succesvol afhandelen van uw project staan wij u maar al te graag bij.

Veels gestelde vragen:

Wat betreft het herstellen van de geïnstalleerde systemen?

Werkt uw ventilatiesysteem niet meer naar behoren? Wacht niet en contacteer ons zo snel mogelijk. Wij zijn steeds bereikbaar voor dringende problemen Uitgevoerd door gekwalificeerde vakmannen Ook voor niet-klanten

Wat bedoelt u met advies op maat?

Neem contact op met ons voor wat extra informatie of een vrijblijvende offerte. Afspraak ter plaatse, Analyse van de situatie en overlopen van de mogelijkheden, Bespreking aanbod toestellen In functie van de technische, esthetische en budgettaire wensen.